Gyakran Ismételt Kérdések | Ki-Hivott.com Gyakran Ismételt Kérdések | Ki-Hivott.com

Gyakran Ismételt Kérdések

A Ki-Hivott.com egy olyan szolgáltatás, amely információkat nyújt a felhasználóknak az ismeretlen számokról érkező hívásokról. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy keresse meg a számokat, olvassa el mások véleményeit, és megossza saját tapasztalataikat.

Egyszerűen írja be a keresett telefonszámot a kezdőoldalon található keresőmezőbe, majd kattintson a 'Keresés' gombra. Ha mások már jelentették a számot, akkor információkat és véleményeket fog látni róla.

Igen, törölheti. Ha szeretne egy hozzászólást vagy véleményt törölni, amit korábban közzétett, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az elérhetőségi űrlapunkon keresztül a részletekkel. Amint lehetőségünk lesz rá, eltávolítjuk.

Igen, vannak. A hozzászólásoknak és véleményeknek nem lehetnek sértőek, törvényellenesek, vagy személyes információkat tartalmazóak. Csak vállalatneveket használhat vagy oszthat meg véleményeket róluk.

Ha olyan hozzászólást vagy véleményt lát, amely szerint Ön szerint megsérti a szabályainkat, kérjük, értesítsen minket az elérhetőségi űrlapunkon keresztül. Átnézzük és szükséges intézkedéseket teszünk.